Centrul Public

Profil

claudia-iordache

Claudia Iordache

Am absolvit Relații Internaționale și Studii Europene și masterul de Politică și cultură europeană și internațională, la Universitatea din București. Cu științele comunicării am interacționat în Franța, la Facultatea de Științele Comunicării și ale Informării a Universității Michel de Montaigne.

După facultate mi-am dat repede seama că schimbările mari vin dintr-o sumă de schimbări mici, și atunci, locul cel mai potrivit să fiu parte din cele din urmă era o organizație non-guvernamentală.

În 2011 am început să lucrez la Fundația pentru o societate deschisă. Am fost coordonatoarea Centrului Public, care era la acel moment un spațiu alternativ de promovare a drepturilor omului, a implicării civice prin filme, dezbateri, destinat tinerilor.

În cei patru ani în care am fost responsabilă de comunicare, m-am apropiat de multe domenii despre care a trebuit să povestesc mai departe, cât mai puțin tehnic, dar apropiat de realitatea pe care cercetările, campaniile de advocacy sau intervențiile comunitare o surprindeau.

În ultimul an am susținut training-uri despre PR și social media pentru organizații non-guvernamentale din Republica Moldova.

comunicare

social media

advocacy

Proiectul "Dezvoltarea capacității ONG-urilor și a grupurilor informale" este finanțat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.

Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org.