Centrul Public

Trebuie să fii logat pentru a urma acest curs  →   LOGIN | Înregistrare

Management de proiect

Cursul Management de proiect oferă o perspectivă practică asupra etapelor principale din viaţa proiectelor: planificarea, implementarea, monitorizarea, raportarea şi evaluarea.

21STUDENȚI ÎNSCRIȘI
 • Poza de profil pentru Ruxandariu
 • Poza de profil pentru Pirvu
 • Poza de profil pentru Rebegea
 • Poza de profil pentru Admin
 • Poza de profil pentru Scobiola

Management de proiect

S-a aprobat un proiect pe care l-ai scris împreună cu colegii tăi și a venit timpul să începeți implementarea? Ai fost desemnat manager de proiect și vrei să conduci proiectul într-o manieră profesionistă și cu rezultate bune? Faci parte dintr-o echipă de proiect și vrei să înveți să fii mai eficient în munca ta?

Cursul îți oferă o perspectivă practică asupra etapelor principale din viaţa proiectelor: planificarea, implementarea, monitorizarea, raportarea şi evaluarea.

Ce vei învăța?
– să gestionezi sarcinile în scopul atingerii obiectivelor proiectului;
– să îți organizezi timpul eficient;
– să îți identifici stilul personal de lucru și să îl folosești în avantajul echipei;
– să delegi sarcini în funcție de rolul fiecărui membru din echipă;
– să adaptezi proiectul pe parcursul implementării;
– să împarți activitățile în componente și subcomponente;
– să iei deciziile care implică cele mai puține riscuri;
– să motivezi echipa de proiect;
– să oferi feedback corect colegilor si colaboratorilor din proiect.

Care sunt beneficiile participării la curs?

Vei descoperi care este stilul tău personal de lucru și de management și cum îl poți folosi pentru a-ți optimiza contribuția în echipă.

Îți vei îmbunătăți abilitatea de gestionare a timpului și a sarcinilor cu ajutorul unor metode simple, practice și de impact. Vei învăța cum să planifici și să ții în frâu obiectivele și activitățile proiectului, astfel încât experiența implementării să fie lipsită de stres.

Vei afla trucuri din psihologia aplicată cu rolul de a te ajuta în recrutarea membrilor echipei, asigurarea unui climat de încredere în cadrul echipei şi motivarea acesteia.

Trainingul este interactiv și adaptat la nevoile tale. Vom lucra cu scenarii din viața reală a proiectelor și vom exersa comportamente și metode de lucru, asfel încât să poți aplica imediat ce ai învățat.

Despre trainer

M-am alăturat echipei Fundaţiei pentru o societate deschisă în anul 2011 şi în prezent sunt consultant de management.

Am absolvit Facultatea de Științe Politice, Psihologia şi Ştiinţele Educaţiei la Universitatea din Bucureşti și un masterat în managementul fondurilor structurale ale UE la Academia de Studii Economice, care mi-au oferit cunoştinţe de bază, capacitatea de a privi lucrurile în ansamblu şi de a face corelaţii şi analize.

Din anul 2009, de când lucrez ca expert în implementarea unor proiecte finanțate atât din Fondul Social European, cât şi din surse private, am experimentat numeroase situaţii, care m-au provocat să găsesc metode şi instrumente eficiente de a gestiona proiectele și am înțeles că abilităţile specifice unui manager de proiect se dobândesc treptat din situaţii reale, mai ales din eşecuri.

Cred cu tărie că Winston Churchill avea dreptate când spunea că ,succesul înseamnă să mergi din eşec în eşec fără să-ţi pierzi din entuziasm”.

Pentru mine managemenul de proiect este o preocupare profesională permanentă, pe care caut să o dezvolt cu orice ocazie.

190 lei/participant
18:00-21:00
21, 22 noiembrie 2016
Str. Calea Victoriei Nr.155, Bl. D1, Sc.7, et.3, biroul nr.17, Sector 1, București

Înscrie-te

Recenzii Curs

N.A

ratings
 • 1 stars0
 • 2 stars0
 • 3 stars0
 • 4 stars0
 • 5 stars0

Nu s-a găsit nicio recenzie pentru acest curs.

ÎNCEPE CURSUL
 • GRATUIT
 • 10 Zile

Proiectul "Dezvoltarea capacității ONG-urilor și a grupurilor informale" este finanțat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.

Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org.