Centrul Public

Managementul resurselor umane

0STUDENȚI ÎNSCRIȘI

  Managementul resurselor umane

  Cursul pune accent pe lucrul efectiv cu contractele de muncă, actele adiționale, decizii și REVISAL. Vom schimba perspectiva de la legislație, cu prevederile sale împărțite pe articole și capitol, către procesele pe care le folosim atunci când angajăm pe cineva sau când un angajat pleacă din companie, trecând prin etapele ce trebuie urmate, termenele legale, documentele întocmite și modul și clauzele legale cu care acestea pot fi completate. Vom schimba de asemenea perspectiva de la ce facem la cum facem pentru a învăța cum să gestionați volumul de documente într-un mod eficient, folosindu-vă de instrumente moderne de lucru.

  Trainerul este un practician cu peste 14 ani de experiență. Astfel veți putea afla răspunsuri din practică – la situațiile cu care vă confruntați în activitatea de zi cu zi – și soluții de integrare a legislației muncii cu cerințele și restricțiile finanțatorilor, în situația în care lucrați pe proiecte, într-o organizație nonguvernamentală.

  Vă propunem un mix de legislație, instrumente moderne de lucru, modele de documente, spețe din activitatea de zi cu zi din perspectivă practică.

  Despre trainer

  Corina Ștefan este Manager Resurse Umane la Fundația pentru o societate deschisă. A absolvit Academia de Studii Economice din București. În cei 13 ani de lucru a cunoscut candidați pentru aproape toate meseriile din România și a încheiat aproape 1000 de contracte de muncă, fiecare adaptat specificului fiecărui finanțator .

  190 lei/participant
  10:00-18:00
  26 noiembrie 2016
  Str. Calea Victoriei Nr.155, Bl. D1, Sc.7, et.3, biroul nr.17, Sector 1, București

  Înscrie-te

  Recenzii Curs

  N.A

  ratings
  • 1 stars0
  • 2 stars0
  • 3 stars0
  • 4 stars0
  • 5 stars0

  Nu s-a găsit nicio recenzie pentru acest curs.

  CURS PRIVAT
  • PRIVAT
  • 10 Zile

  Proiectul "Dezvoltarea capacității ONG-urilor și a grupurilor informale" este finanțat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

  Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.

  Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org.