Centrul Public

Managementul schimbării

0STUDENȚI ÎNSCRIȘI

  Managementul schimbării

  Trainingul este destinat atât persoanelor care se află în poziții de conducere, cât și celorlalți angajați din cadrul unei organizații – fie ea companie sau organizație nonprofit. Cursul se bazează pe best-seller-ul “Who Moved My Cheese?” (Cine mi-a mutat cașcavalul?), semnat de Spencer Johnson.

  Este un program despre schimbare, care ajută organizațiile și pe oamenii care lucrează în cadrul lor să adopte o abordare constructivă atunci când se confruntă cu situații de schimbare, atât în cadrul organizației sau al echipelor din care fac parte, cât și în viața personală.

  Cursul este prezentat într-un format interactiv.

  Obiectivele programului sunt:

  • să ofere o modalitate nouă şi pozitivă de a privi schimbarea, astfel încât aceasta să fie în avantajul fiecăruia.
  • să ofere un limbaj şi un mod de gândire amuzant, care vor creşte capacitatea fiecărui participant, precum şi a organizaţiei, de a se schimba.
  • să arate o modalitate validă de a avea succes, făcând lucruri simple, dar care dau rezultate în momentele de schimbare.

  Înainte de training, toți participanții vor completa un test online, denumit Profilul Schimbării, ale cărui rezultate vor fi distribuite către participanți în timpul trainingului și vor fi analizate astfel încât fiecare participant va beneficia de un feedback personalizat.

  Despre trainer

  Gabriel este director executiv al Fundației pentru o societate deschisă din 1997. Are o experiență bogată în managementul, formarea și conducerea grupurilor de mai bine de 20 de ani. De-a lungul timpului a lucrat într-o multitudine de domenii profesionale și educaționale alături de clienți non-profit, corporatiști și guvernamentali.

  În 2003 a absolvit programul MBA al ASEBUSS București în cooperare cu Washington State University din Seattle și Kennesaw State University din Atlanta; din 1996 deține o diplomă postuniversitară în Managementul Companiei de la Academia de Studii Economice cu o lucrare finală despre Managementul Schimbării și o diploma universitară în construcții – specializarea Îmbunătățiri funciare și ingineria mediului, din 1990.

  A participat la multiple cursuri executive la Harvard Business School, Kennedy School of Government, Wharton School, London School of Economics, INSEAD Paris. ,,Leadership la limita haosului” este motto-ul precum și motivarea sa pentru dezvoltare profesională continuă.

  240 lei/participant
  18:00-21:00
  28, 29 noiembrie 2016
  Str. Calea Victoriei Nr.155, Bl. D1, Sc.7, et.3, biroul nr.17, Sector 1, București

  Înscrie-te

  Recenzii Curs

  N.A

  ratings
  • 1 stars0
  • 2 stars0
  • 3 stars0
  • 4 stars0
  • 5 stars0

  Nu s-a găsit nicio recenzie pentru acest curs.

  CURS PRIVAT
  • PRIVAT
  • 10 Zile

  Proiectul "Dezvoltarea capacității ONG-urilor și a grupurilor informale" este finanțat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

  Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.

  Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org.