Centrul Public

Ștafeta franceză

0STUDENȚI ÎNSCRIȘI

  Ștafeta franceză

  Trainingul se adresează exclusiv organizațiilor și companiilor; este destinat angajaţilor din cadrul organizaţiilor, cu scopul de a le dezvolta şi încuraja abilităţile de lucru în echipă şi de îndeplinire corespunzătoare a sarcinilor în cadrul echipei, susţinând colegii în preluarea şi continuarea sarcinilor respective.

  Formatul este unul interactiv și se adresează tuturor tipurilor de angajaţi, indiferent de pozitia lor în organizație.

  Conţinutul trainingului poate fi personalizat la cerere pentru a răspunde necesităţilor particulare ale organizației dumneavoastră.

  Obiectivele programului:
  • Să introducă conceptul de colaborare şi de predare a ştafetei între angajaţi într-un mod eficient şi productive;
  • Să ofere un limbaj şi un mod de gândire amuzant, care vor creşte colaborarea între membrii echipelor;
  • Să ofere o modalitate nouă şi pozitivă de a privi colaborarea și să conducă la înțelegerea faptului că rezultatul echipei este superior sumei rezultatelor individuale.
  Participanţii vor beneficia de feedback despre modul în care au lucrat în echipele lor pe baza rezultatelor obţinute.

  Despre trainer

  Gabriel este director executiv al Fundației pentru o societate deschisă din 1997. Are o experiență bogată în managementul, formarea și conducerea grupurilor de mai bine de 20 de ani. De-a lungul timpului a lucrat într-o multitudine de domenii profesionale și educaționale alături de clienți non-profit, corporatiști și guvernamentali.

  În 2003 a absolvit programul MBA al ASEBUSS București în cooperare cu Washington State University din Seattle și Kennesaw State University din Atlanta; din 1996 deține o diplomă postuniversitară în Managementul Companiei de la Academia de Studii Economice cu o lucrare finală despre Managementul Schimbării și o diploma universitară în construcții – specializarea Îmbunătățiri funciare și ingineria mediului, din 1990.

  A participat la multiple cursuri executive la Harvard Business School, Kennedy School of Government, Wharton School, London School of Economics, INSEAD Paris. ,,Leadership la limita haosului” este motto-ul precum și motivarea sa pentru dezvoltare profesională continuă.

  Data, orele și costul vor fi anunțate în curând.

  Recenzii Curs

  N.A

  ratings
  • 1 stars0
  • 2 stars0
  • 3 stars0
  • 4 stars0
  • 5 stars0

  Nu s-a găsit nicio recenzie pentru acest curs.

  CURS PRIVAT
  • PRIVAT
  • 10 Zile

  Proiectul "Dezvoltarea capacității ONG-urilor și a grupurilor informale" este finanțat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

  Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.

  Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org.