Centrul Public

Profil

dana-dumitrescu

Dana Dumitrescu-Iomer

M-am alăturat echipei Fundaţiei pentru o societate deschisă în anul 2011 şi în prezent sunt consultant de management.

Am absolvit Facultatea de Științe Politice, Psihologia şi Ştiinţele Educaţiei la Universitatea din Bucureşti și un masterat în managementul fondurilor structurale ale UE la Academia de Studii Economice, care mi-au oferit cunoştinţe de bază, capacitatea de a privi lucrurile în ansamblu şi de a face corelaţii şi analize.

Din anul 2009, de când lucrez ca expert în implementarea unor proiecte finanțate atât din Fondul Social European, cât şi din surse private, am experimentat numeroase situaţii, care m-au provocat să găsesc metode şi instrumente eficiente de a gestiona proiectele și am înțeles că abilităţile specifice unui manager de proiect se dobândesc treptat din situaţii reale, mai ales din eşecuri.

Cred cu tărie că Winston Churchill avea dreptate când spunea că ,succesul înseamnă să mergi din eşec în eşec fără să-ţi pierzi din entuziasm”.

Pentru mine managemenul de proiect este o preocupare profesională permanentă, pe care caut să o dezvolt cu orice ocazie.

management de proiect

 

Proiectul "Dezvoltarea capacității ONG-urilor și a grupurilor informale" este finanțat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.

Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org.