Centrul Public

Profil

Gabriel Petrescu

Gabriel este director executiv al Fundației pentru o societate deschisă din 1997. Are o experiență bogată în managementul, formarea și conducerea grupurilor de mai bine de 20 de ani. De-a lungul timpului a lucrat într-o multitudine de domenii profesionale și educaționale alături de clienți non-profit, corporatiști și guvernamentali.

În 2003 a absolvit programul MBA al ASEBUSS București în cooperare cu Washington State University din Seattle și Kennesaw State University din Atlanta; din 1996 deține o diplomă postuniversitară în Managementul Companiei de la Academia de Studii Economice cu o lucrare finală despre Managementul Schimbării și o diploma universitară în construcții – specializarea Îmbunătățiri funciare și ingineria mediului, din 1990.

A participat la multiple cursuri executive la Harvard Business School, Kennedy School of Government, Wharton School, London School of Economics, INSEAD Paris. ,,Leadership la limita haosului” este motto-ul precum și motivarea sa pentru dezvoltare profesională continuă.

management organizațional

Proiectul "Dezvoltarea capacității ONG-urilor și a grupurilor informale" este finanțat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.

Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org.