Centrul Public

Profil

gabriela- tokes

Gabriela Tőkés

Când britanicul Graham Perolls, directorul și fondatorul HOSPICE Casa Speranței, i-a propus postul de fundraiser, Gabriela Tőkés lucra de 4 ani la contabilitate. De la acel moment, au trecut mai bine de 10 ani de când Gabriela investește energie și pasiune în evenimentele și campaniile pe care le organizează în beneficiul pacienților cu boli incurabile. Gabriela este unul dintre oamenii cheie care i-a convins pe brașoveni că HOSPICE e al comunității, astfel încât mai mult de 50% din bugetul de fundraising realizat anual, este generat din activitățile derulate la nivel local.

Din anul 2011, devine Fundraising Manager și coordonează echipa și activitățile de strângere de fonduri din Brașov. Bogata experiență pe care a acumulat-o în urma multor evenimente și campanii coordonate, precum și premiile și distincțiile pe care le-a obținut, o recomandă ca un bun profesionist în domeniu.

fundraising

Proiectul "Dezvoltarea capacității ONG-urilor și a grupurilor informale" este finanțat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.

Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org.