Centrul Public

Informații despre oferta Centrului Public

Informațiile de mai jos se referă la accesarea ofertei de cursuri, consultanță și evenimente a Centrului public.
În cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la unul dintre numerele de telefon 0762.13.13.64 sau prin email: centrulpublic@fundatia.ro.

Adresabilitate
Oferta Centrului Public include cursuri, anticursuri, consultanță și evenimente, furnizate contra cost sau gratuit, în toată țara sau în străinătate, offline și online, în funcție de programul publicat pe site.
Oferim atât cursuri deschise (training în format open), la care participanții se pot înscrie individual, cât și cursuri pentru organizații, companii sau grupuri informale, ce pot fi organizate la cererea acestora și adaptate la nevoile lor specifice.
Consultanța poate fi furnizată la cerere, contra cost, în toate domeniile acoperite de oferta noastră de cursuri, în funcție de disponibilitatea trainerului și în termenii unui acord încheiat cu beneficiarul.
De asemenea, Centrul public organizează diferite tipuri de evenimente care susțin misiunea și valorile organizației și care se adresează publicului larg.
Modalitatea de accesare a ofertei
Persoanele fizice se pot inscrie la cursurile prezentate pe site-ul nostru completand Formularul de inscriere. Acesta poate fi accesat apăsând butonul Înscrie-te, de pe homepage sau de pe pagina fiecărui curs.
Organizațiile, companiile sau grupurile informale care doresc să ne propună o colaborare în vederea organizării unui curs sau a unui pachet de cursuri ne pot scrie pe adresa centrulpublic@fundatia.ro În urma primirii acestei solicitări, vom stabili de comun acord o întâlnire la care să discutăm detaliile și modul de organizare.
Accesarea cursurilor deschise
Înscriere
Înscrierea persoanelor fizice la un curs se face exclusiv online, prin completarea Formularului de înscriere. Astfel vă rezervați un loc la unul dintre cursurile noastre. Prin completarea formularului vă asumați răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate. Adresa de e-mail sau numărul de telefon indicate greșit au drept consecință neînregistrarea înscrierii, dat fiind faptul că vom fi puși în imposibilitatea de a vă contacta.
Butonul de înscriere este amplasat în partea de jos a paginii de prezentare a fiecărui curs sau eveniment deschis, sub detaliile despre curs. Înainte de a vă înscrie, vă rugăm să citiți cu atenție detaliile. Pentru a va înscrie la un curs sau un eveniment al Centrului Public trebuie să dați click pe butonul Înscrie-te și să completați câmpurile. Completarea câmpurilor marcate cu steluță este obligatorie.
Confirmarea participării
Ordinea înscrierii la curs este ordinea efectuării plății. Confirmarea participării cursanților o vom face în scris, în ordinea înregistrării plăților.

Condiții de desfășurare a cursurilor
Numărul minim de participanți pentru susținerea unui curs este de 10, iar numărul maxim, de 15. În cazul în care cursul la care vă înscrieți nu întrunește numărul minim de participanți, cursul va fi reprogramat. La alegerea dvs., suma achitată vă poate fi returnată sau alocată participării la un alt curs. În cazul în care numărul de persoane înscrise este mai mare de 15, fie va fi organizată o nouă sesiune a respectivului curs, la un interval de maxim 4 săptămâni, fie suma achitată vă va fi returnată, fie va fi alocată participării dvs. la un alt curs, la alegere.

Plata cursurilor
Prețul fiecărui curs este afișat pe pagina unde acesta este descris, la secțiunea Detalii. Prețurile afișate pe site sunt in RON.
Plata cursurilor se efectuează în avans și poate fi făcută la sediul Fundației pentru o societate deschisă, la adresa: Str. Calea Victoriei Nr.155, Bl. D1, Sc.7, et.3, biroul nr.17, Sector 1, București, România sau în contul fundației, menționând obligatoriu numele cursului ales: RO 92 RZBR 0000 0600 0614 6500, deschis la Raiffeisen Bank, Fundatia pentru o Societate Deschisa, CIF 9730297.
Plata acoperă susținerea cursului, materialele de curs și pauzele de cafea.

Retragerea participării
În situația în care nu mai puteți participa la curs, este necesar să ne scrieți cu cel puțin trei zile înainte (72 de ore) de susținerea cursului. Returnarea sumei plătite este condiționată de anunțarea organizatorilor, în termenul stabilit, pe adresa centrulpublic@fundatia.ro.
Suma nu poate fi returnată după începerea cursului, dat fiind faptul că acesta poate fi deschis în funcție de numărul de persoane înscrise, locurile sunt limitate, iar suma plătită acoperă onorariul trainerului și materialele de curs.
Confidențialitate
Informațiile pe care le conține acest formular sunt folosite exclusiv pentru buna organizare a întâlnirii și nu vor fi făcute publice.
Adresa de email poate fi utilizată și pentru furnizarea de informații cu privire la cursurile și evenimentele de interes pentru dvs., în condițiile în care ați optat pentru acest lucru în Formularul de înscriere.

10 Noiembrie 2016

0 responses on "Informații despre oferta Centrului Public"

Lasă un mesaj

Proiectul "Dezvoltarea capacității ONG-urilor și a grupurilor informale" este finanțat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.

Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org.