Centrul Public

Profil

Poza_Laszlo Bodor

Laszlo Bodor

În urmă cu cinci ani, László Bodor era voluntar la Fundația HOSPICE Casa Speranței și se implica activ în majoritatea evenimentelor și campaniilor de fundraising. Ca voluntar a ajuns să cunoască îndeaproape proiectele fundației, precum și provocările acesteia în strâgerea de fonduri într-o perioadă de criză economică, dar și dezvoltarea accelerată a serviciilor din București, prin planificarea deschiderii noului centru HOSPICE cu servicii integrate de paliație, singurul de acest tip din capitală.

Pe acest fond de compatibilitate cu organizația, fiind apreciate atașamentul lui pentru cauză, implicarea în activitățile de fundraising și existând un nivel de încredere ridicat în expertiza sa dobandită în aproape 10 ani de activitate în mediul business, organizația a înscris la Fundația Vodafone Romania o aplicație, în urma căreia Laszlo a devenit “Voluntar de profesie” la HOSPICE Casa Speranței.

În cadrul ediției 2013-2014 a programului, HOSPICE a beneficiat de implicarea substanțială a lui Laszlo, ca voluntar de profesie, în dezvoltarea de strategii și instrumente de fundraising menite să contribuie la diversificarea surselor de finanțare ale Fundației, la identificarea și loializarea unor susținători noi (sponsori și donatori individuali), la atragerea de fonduri pe termen scurt și mediu pentru a putea continua oferirea gratuită de servicii de paliație pentru pacienții cu boli incurabile (în contextul unei dezvoltări accelerate a serviciilor în București și a creșterii bugetului anual).

Implicarea pe care a avut-o Laszlo în cadrul programului “Voluntar de profesie” a generat un impact considerabil la nivel organizațional, întrucât după îcheierea programului, Laszlo a preluat responsabilitățile poziției de Director de Fundraising și Comunicare, având în subordine echipele de strângere de fonduri și comunicare din Brașov și București.

fundraising

Proiectul "Dezvoltarea capacității ONG-urilor și a grupurilor informale" este finanțat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.

Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org.