Centrul Public

Profil

marilena-andrei

Marilena Andrei

Mi-am început călătoria într-un sat din județul Vaslui; am avut întotdeauna profesori foarte buni, de la clasa I până când am terminat Liceul Gh. Roșca Codreanu din Bârlad. Am studiat Filosofia la Universitatea București și am ales să lucrez cu cărți – am fost redactor de carte, îngrijitor de colecție, traducător, secretar general de redacție la Editura Anastasia și Curtea Veche Publishing.

Din pasiune pentru antropologie, în 2000 am devenit cercetător cu normă întreagă – în marketing, etnografie și sociologie. Am lucrat cu agențiile Daedalus Consulting, Brennan Research, Nielsen România și ca freelancer. Încă de la sfârșitul facultății, am fost voluntar în diferite organizații non-guvernamentale.

În 2010, am hotărât să-mi folosesc experiența din mediul privat lucrând direct în comunități în cadrul unor proiecte de dezvoltare comunitară – am fost facilitator comunitar, consultant, formator, redactor de cereri de finanțare, coordonator de proiect și cercetător. Din 2012, m-am alăturat echipei de profesioniști a Fundației pentru o societate deschisă. Am o predilecție pentru mediul rural, pentru că acolo cred că se plasează o provocare pentru viitorul nostru. Și pentru ca tot ceea ce am învățat și am înțeles să nu rămână un simplu exercițiu individual, mă bucur să împărtășesc cu voi, toți cei ce veți urmări și participa la activitățile Centrului Public, experiențele călătoriei mele.

scriere de proiecte

dezvoltare comunitara

Proiectul "Dezvoltarea capacității ONG-urilor și a grupurilor informale" este finanțat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.

Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org.